系荔枝角道走咗架巴士,所以入黎食个饭,太子小店发现佛心价梦王蛋和牛盖饭:有东京Red Rock 感觉,配搭港式捞饭豉油。小食无上限追加,先十几蚊一碟!梦王和牛丼:$68 有鹿儿岛直送顶级A5和牛,梦王蛋可以拣生食/ 三种半熟煮法,Fusion 位系搭左碟港式捞饭豉油,和牛滑嫩、蛋汁豉油冇得输,有去东京食Red Rock既feel!!(唔食牛可以叫百搭饭,有猪/鸡/餐肉配梦王蛋,低至$39 起)烧猪颈肉 $18:猪颈肉先蒸后煎,好多汁。沾酱惊艳了我,原来落左荞头!加上醋、青辣椒、蒜等等,酸酸辣辣仲有脆脆既荞头碎,劲似清迈个nam prik noom!! 好正,蘸晒猪颈肉我再蘸埋其他野清碟。炸物(可双拼):一定要叫炸云吞,超脆超多虾,接近爆馅,新鲜热辣辣。仲有粟米墨鱼饼,弹牙厚身,充满肉感。自家鲜制凉茶:金银花薏米,甜甜的易入口,夏天毒热,要下下火。赞一赞:餐厅有自修位,岩晒i仔们赞多赞:太子店开业一周年全单88折!去到8月尾!店家推介二人餐,有鲍汁冬菇花胶,有饭有菜有小食有野饮,人均都系几十蚊,佛心价!

烧猪颈肉

赞一赞:餐厅有自修位,岩晒i仔们

烧猪颈肉