2024-03-07
就算太子行街你都未必会留意到佢,只有抢眼红色光管,望一望里面,一副怀旧的格局,揾到佢都算系误打误撞。呢度既枱枱凳凳都有时光倒流的感觉,不过餐牌上嘅食物又未算好怀旧,锯扒,意粉,薄饼,又Cocktail,又手工啤,样样都有啲。西班牙油炸鬼 $58西班牙油炸鬼都算系今晚高潮位,将朱古力酱倒落去,沾一沾雪糕,香脆,冷热,有甜味,无得输。Baileys Black Sugar Milk $78以为几重酒味,点知黑糖味劲抢,正合我意。黑松露和帕玛森起司炸薯条 $48芝士碎还好,满满的。黑松露酱另上,仲有沙律酱垫底,味道够晒丰富。安格斯 Prime 西冷 $118呢个价钱有呢个质素,应该冇咩好投诉。几嫩口,仲搭埋大大旧蒜比你食,性价比之选。水牛芝士蕃茄罗勒阔条面 $108蕃茄个味好fresh,配埋水牛芝士,阔条面就可以挂满酱汁,食得开胃。奶油蒜蓉虾 $58充满奶油香,惊喜地带辣,好滋味。蟹膏蟹饼 $78蟹饼厚厚实实,中间椒粒微辣,底下有蟹膏,蟹香味浓。
西班牙油炸鬼 $58
Baileys Black Sugar Milk $78
以为几重酒味,点知黑糖味劲抢,正合我意。
黑松露和帕玛森起司炸薯条 $48
安格斯 Prime 西冷 $118
水牛芝士蕃茄罗勒阔条面 $108
奶油蒜蓉虾 $58
充满奶油香,惊喜地带辣,好滋味。
蟹膏蟹饼 $78
蟹饼厚厚实实,中间椒粒微辣,底下有蟹膏,蟹香味浓。