2023-07-21 31 浏览
成日都想揾啲环境舒服又好味既𝐜𝐚𝐟𝐞,不过成日都中伏‎(·•᷄ࡇ•᷅ ) 今次去咗太子门口成日都排长龙既𝐭𝐮𝐧𝐞𝐝~平日夜晚我地早咗啲𝟕点前到啱啱好唔洗等位就入得 (๑❛ᴗ❛๑) 佢地啲窝夫系贝壳形状既,卖相好得意♥︎ 好似算系呢间𝐜𝐚𝐟𝐞必叫既一个𝐝𝐢𝐬𝐡~窝夫食落同平时脆身既唔同,比较似鸡蛋糕🍰 个人推介要连埋云呢拿雪糕一齐食一冻一热咁,再加埋焦糖香蕉一齐食都几𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡,怕甜既朋友记得唔好笔咁多隔离𠮶两杯吉士酱同埋𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦~两个𝐦𝐚𝐢𝐧之中我比较钟意松露油忌廉大啡菇猫耳朵,个𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞比想像中重菌香,猫耳朵少有地好挂汁,超钟意呢款𝐩𝐚𝐬𝐭𝐚!!(꒪´꒳`꒪ )另一个𝐦𝐚𝐢𝐧我地叫咗慢煮黑蒜牛肉面炖意大利饭,佢地既𝐛𝐞𝐞𝐟 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐜𝐤炖得好软嫩,一咬落去已经系一丝丝既肉,𝐫𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨偏软身少少,如果香蒜味重啲应该会更加好味因为黎到觉得好热就叫咗杯𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐟𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐝𝐞黎降下温,平时啲梳打成日都会落糖水,呢杯梳打就加咗啲热情果果酱,所以甜度啱啱好,适合我呢啲少甜人士*ˊᵕˋ* 𝐡𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞就同想像中无咩分别,

因为黎到觉得好热就叫咗杯𝐩𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐟𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐬𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐝𝐞黎降下温,平时啲梳打成日都会落糖水,呢杯梳打就加咗啲热情果果酱,所以甜度啱啱好,适合我呢啲少甜人士*ˊᵕˋ* 𝐡𝐨𝐣𝐢𝐜𝐡𝐚 𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞就同想像中无咩分别,黎呢度既话叫𝐬𝐩𝐚𝐫𝐤𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐝𝐞会特别啲~