2023-09-10 79 浏览
【𝐓𝐮𝐧𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲】Figs & Walnuts Pomegranate🥗 💰$105好大盘嘅沙律 打卡一流😆用咗无花果同石榴同合桃会有唔好嘅咬口 几特别 石榴籽酸酸甜甜几开胃🤭再加埋啲芝士同黑醋捞埋沙律菜所以成个沙律清新得黎都好有味道☺️Smoked Salmon On Sourdough🥖 💰$110烟三文鱼份量好足料🔥如果怕腥可以点啲柠檬汁🍋酸包多士好香脆 同埋烟三文鱼沙律菜一齐食已经好好食🤤Creamy Portabello Mushrooms 💰$115呢度系无肉嘅主食 只有松露忌廉汁同大啡菇点缀 猫耳朵出面比较少有得食 口感有啲似厚版贝壳粉😂整体都几Creamy份量又大所以两至三人share都得~ Sea shells waffle - Oreo 💰$105系Oreo嘅贝壳蛋糕😋4大件扎实口感嘅蛋糕 配左忌廉 吉士酱同雪糕可以点🙌🏻个人觉得拣其他嘅甜品会更加有惊喜😂Passsion Fruit 💰$50半个热情果挂咗喺杯,有晒睇头😝每啖饮到酸酸涩涩哋嘅热情果感觉好真材实料,唔似系𠮶啲假糖水😌Guaca 💰$60呢杯系guava杯既咖啡 饮落几fr
【𝐓𝐮𝐧𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲】

所以成个沙律清新得黎都好有味道☺️

烟三文鱼份量好足料🔥
如果怕腥可以点啲柠檬汁🍋酸包多士好香脆
同埋烟三文鱼沙律菜一齐食已经好好食🤤

所以两至三人share都得~

系Oreo嘅贝壳蛋糕😋4大件扎实口感嘅蛋糕
配左忌廉 吉士酱同雪糕可以点🙌🏻
个人觉得拣其他嘅甜品会更加有惊喜😂

Passsion Fruit 💰$50
半个热情果挂咗喺杯,有晒睇头😝
每啖饮到酸酸涩涩哋嘅热情果
感觉好真材实料,唔似系𠮶啲假糖水😌

Guaca 💰$60
呢杯系guava杯既咖啡 饮落几fresh😆😆
个人几钟意呢杯野饮🤣
$272.5 (晚餐)