2018-12-17 64 浏览
落车成日经过呢间「告白果屋」,睇下menu啲野饮都几搞鬼。周街都系台式饮料店,饮都饮到厌,行过就试下呢间新鲜果汁。价钱唔算抵,新鲜果汁嚟讲算系咁,选择唔多但组合都算新颖,不过佢两杯优惠嘅饮品只限同款,即使同价钱都唔可以两杯唔同,有啲唔识变通。我拣左「恐龙遇上喷火龙」同埋「SA-WA-DEE-KA」,份量上细杯咗少少,但都有心机砌到靓靓比你,店舖仲有啲装饰位,啱晒打卡呃like。杯「SA-WA-DEE-KA」系芒果苹果香蕉椰奶牛奶,饮落都知真材实料唔系沟水,不过味道太淡唔够浓,唔算好饮,唔会返嗌。(6.5/10分)而「恐龙遇上喷火龙」系火龙果苹果提子,颜色都几吓人,不过味道ok,火龙果味浓,不过不失。(7/10分)整体尚可,价钱还好,胜在真材实料用心制作。

SA-WA-DEE-KA

恐龙遇上喷火龙

整体尚可,价钱还好,胜在真材实料用心制作
外卖自取
恐龙遇上喷火龙