2024-07-27 1385 浏览
放工有啲攰 就同同事去间居酒屋chill吓🤣 揾到呢间喺太子嘅餐厅 可以坐喺樱花树下嘅榻榻米座位进餐 真系好有日本风情😮Asahi Sour 有气果酒餐厅下昼四至七有Happy Hour 优惠 $98就可以饮到两杯Asahi Sour 原本要$78一杯㗎🫢 而家真系抵好多 我哋拣咗香印同红石榴味 真系好有水果嘅甜味😆炸物送酒点可以唔叫返啲脆口嘢食吓 叫咗几款炸物配酒一流🙈♦️炸芝麻鸡软骨食吓一粒 食吓又一粒 不知不觉就食晒🐥♦️迷你福袋荷包·蛋甜甜地嘅日式腐皮包住流心蛋🍳 精心制作♦️大大块流心芝士麦乐鸡中间嘅芝士真系流心㗎🧀♦️海胆流心忌廉饼海胆酱都几有鲜味😮♦️吉列软壳蟹估唔到炸软壳蟹系用蟹饼嘅形式呈现🦀 几新奇樱花虾拌豆腐呢个清清地 有个鲣鱼汁同樱花虾调味😉浓厚明太子酱捞乌冬一个简单嘅菜式 但系捞起嚟几滋味🍝 几creamy同埋几足料 好多明太子喺面呢间日式餐厅都几多打卡位 有樱花树 有鸟居 有日式灯笼 真系好有日本风情啊☺️

Asahi Sour 有气果酒
餐厅下昼四至七有Happy Hour