2021-07-24 95 浏览
好后悔近期先去试呢间我𝗯𝗼𝗼𝗸𝗺𝗮𝗿𝗸咗超级耐嘅包子店 (;´༎ຶٹ༎ຶ`) 打尖出咗呢个𝗽𝗼𝘀𝘁先,大家快啲趁佢哋结业之前去支持下💪🏻星期日嘅下昼3:00都要等位!!真系好受欢迎啊~餐厅装修有特色,有少少似小学班房嘅感觉🤣而座位环境都舒适👍🏻ღ 牛油果紫菜软壳蟹包 $88去之前已经锁定一定要试呢个🤩果然冇令我失望!原只软壳蟹炸得香脆,牛油果口感𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆,呢个组合真系绝配!主角面包非常之松软,用牛油烘过,外脆内软✨╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬ღ 姜葱鸡扒包 $76当日嘅𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘀~好好彩俾我哋买到最后一份!鸡扒微脆,肉质嫩滑,仲有香葱沙律酱生菜解腻。包体同样外脆内软~整体唔错,但软壳蟹𠮶款比较惊喜🤩╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬ღ 陀地西多 $66好彩好彩有试到呢个甜品!!有惊喜!!下层系炸到金黄色外脆内软熟嘅西多士,而上层就有超浓郁嘅花生酱雪糕,一冷一热,好正!仲有花生脆粒同埋焦糖酱汁,整体味道同口感层次都非常之丰富🤪╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬

ღ 牛油果紫菜软壳蟹包 $88
主角面包非常之松软,用牛油烘过,外脆内软✨
姜葱鸡扒包

ღ 姜葱鸡扒包 $76
当日嘅𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘀~好好彩俾我哋买到最后一份!

ღ 陀地西多 $66
好彩好彩有试到呢个甜品!!有惊喜!!
仲有花生脆粒同埋焦糖酱汁,整体味道同口感层次都非常之丰富🤪

姜葱鸡扒包