2019-02-22 2330 浏览
环境几恬静!店内仲有小摇椅比你一边chill一边望住热闹嘅街道🏙<<白汁海鲜意粉>> 🚁一上菜,白汁味道即扑晒入鼻! 味道好香,令人好想快D试下!海鲜份量OK多! 个汁味道调得不错! 有小小黑椒系上面, 令到味道更香!!意粉比较既粗同稔身~ 贸感还好 <<炸鱼柳脆香松饼>>卖相非常不错! 其实佢系鱼柳包个Friend - 鱼柳waffle. 上面包面转左用Waffle.. Waffle食落去甜甜地, 面头脆脆地而入面就好松软! 而且唔会干争争,食到口都wea埋!! NICE!鱼柳非常嫩滑同几香! 真心觉得唔错!!! <<Parma Ham 芝士薄脆>>呢个卖相都系几好! 而且店家仲会帮你分好左4份方便食用^^ 但系就冇得自己进行拉丝行动喇 hahaha薄脆当然系唔错啦! 而且烤得几香! 每片都配上一大块既parma ham 同一条🌱Parma ham 冇臭猪味 goodgood! 👍🏻👍🏻整体黎讲呢个薄脆都好OK, 但系我觉得底个sauce唔太够! 可以多番D 会好D!!

<<白汁海鲜意粉>> 🚁
一上菜,白汁味道即扑晒入鼻! 味道好香,令人好想快D试下!

意粉比较既粗同稔身~ 贸感还好

<<炸鱼柳脆香松饼>>

鱼柳非常嫩滑同几香! 真心觉得唔错!!!

<<Parma Ham 芝士薄脆>>

Parma ham 冇臭猪味 goodgood! 👍🏻👍🏻