2025-01-27
太子Cafe赏岛咖啡屋,虽然餐厅唔算太大,不过就有种小店既亲切感❤️❣️Dinner set for 2 $488❣️💫 蕃茄浓汤🍅好浓厚嘅蕃茄汤❤️入口好似每啖都有蕃茄肉咁✨同日本有得比🙂↕️🫶🏻💫 慢煮鸡胸肉沙律🐥鸡胸好嫩口🥰唔会过熟🥗配埋沙律仲有沙律醋汁劲正👍🏻酸酸地好开胃💫 青酱带子螺丝粉🌱有5粒带子😋螺丝粉全部都系满满嘅青酱好fresh🥸食到罗勒味🍃加埋上面有少少乳酪做点缀🍼奶油感出晒嚟💫 美国安格斯牛板键🐮(+$68)好重肉味🥩今次对我嚟讲熟咗少少🤏🏻佢个酱系蜜糖芥末🍯同牛板键好夹🥳仲有个好似由一整个细薯仔整成嘅薯蓉🥔入口都滑👏🏻💫 焦糖布甸&开心果布甸🍮新出✨焦糖布甸嘅云呢拿味好重!食落好香🍨好有冬天甜品嘅感觉开心果布甸个味都系好重😂😂好似真系食紧开心果咁 入面都有开心果酱 超级足料🤫💫 Passion Fruit Soda🍹百香果糖浆连籽加soda😌perfect match 💫 Orange juice🍊✨晚市收加一服务费🫶🏻📍 赏岛咖啡屋 (太子)太子花园街233-235号伟雄大厦地下A号舖
❣️Dinner set for 2 $488❣️
💫 蕃茄浓汤🍅
💫 慢煮鸡胸肉沙律🐥
💫 青酱带子螺丝粉🌱
💫 美国安格斯牛板键🐮(+$68)
💫 焦糖布甸&开心果布甸🍮新出✨
焦糖布甸嘅云呢拿味好重!食落好香🍨好有冬天甜品嘅感觉
💫 Passion Fruit Soda🍹
百香果糖浆连籽加soda😌perfect match
💫 Orange juice🍊
✨晚市收加一服务费🫶🏻
📍 赏岛咖啡屋 (太子)
太子花园街233-235号伟雄大厦地下A号舖