【太子超人气豚鸡白汤拉面🍜泓一拉面】-最近系thread见到有人推介『泓一』嘅鸡白汤拉面🍜梗系要试吓佢咩料💁🏻‍♀️星期六中午嚟到己经大长龙,大概等咗三四个字终于入得去😋小编嗌咗招牌豚鸡白汤同店主推介嘅地鸡酱油😚真系冇令我失望🤩-😋地鸡酱油拉面$108酱油汤底几鲜甜😗叉烧嫩滑带有啲烟熏味,鸡胸肉肉质细致~拉面系幼面,几弹牙大有啲麦香,而且几挂汁🤩好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘-😋豚鸡白汤拉面$105豚鸡白汤呈奶白色😍面头系绵密泡沫🥹味道好浓郁~同样都有叉烧同鸡胸肉😚值得一提嘅系佢个糖心蛋做得几出色,几靓🥰啲笋片都几爽口~好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘-【💁🏻‍♀️惠顾任何一款拉面就可以+$28配饮品同小食💁🏻‍♀️】小编同朋友嗌咗两款小食,分别系『御好烧风味饺子🥟』同埋『鸡皮饺子』,御好烧风味饺子加入美乃滋同木鱼😝有种大阪烧嘅风味~鸡皮饺子胀卜卜充满肉汁,味道都唔错~好味指数:好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘至于饮品除咗可乐同乌龙茶😙仲可以加$14嗌『柚子梳打汽水』同『葡萄梳打汽水🍇』🤩果味浓郁,好够气,饮落好爽!-📍泓一拉面 太子:汝州街21号英来大厦地下E号舖红磡:民泰街29号德民大厦地下F4号舖人均消费:$140
【太子超人气豚鸡白汤拉面🍜泓一拉面】

😋地鸡酱油拉面$108

好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘

😋豚鸡白汤拉面$105

好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘

鸡皮饺子胀卜卜充满肉汁,味道都唔错~

好味指数:好味指数:🌕🌕🌕🌕🌘

📍泓一拉面