2018-02-12
旺角附近做完嘢,约咗两个朋友去饮嘢,第一时间谂起太子嘅酒吧街,好多间多不胜数,次次都好有犹豫拣边间好呢!今次朋友带我去佢试过嘅,装修环境唔错,最紧要系CP值高价钱由 $1x 到 $8x 不等,CP 值超高,我未试过食串烧可以食饱我嘅不过坐低仲系 happy hour, 当然叫番杯啤酒先啦!今日状态一般,忽然好想试吓粉红色嘅Rose 啤酒味道比较清,有啲玫瑰香味,下次推介比我女神饮呀!第一,round 饮啤酒配海鲜, 味道好夹烧出嚟嘅金银丝扇贝充满特色风味,$26/只 肉厚弹牙真系抵食夹大件珍宝松业蟹棒都唔错。跟住系又靓又好味嘅椒串牛柳 $26,色香味俱全,牛柳够肥美,烤得香口。卖相一般但系劲啱我芝士控嘅朋友食的 烧芝士汉堡排 $20,拉丝嘅感觉,口感丰富。烧金菇肥牛 $24 烤得外脆内软,而且够 juicy$12份 焼苹果又真系好 fresh仲有胀卜卜嘅明太子鸡翼 $18/只,鸡皮烧到酥香,肉嫩多汁。仲有好饱肚嘅迷你咖喱薯饼 同埋泰式鱼饼一样味道香浓,令人回味今晚超值的感觉,好想快啲再约齐兄弟下次再光顾
烧金菇肥牛 $24 烤得外脆内软,而且够 juicy
$12份 焼苹果又真系好 fresh
今晚超值的感觉,好想快啲再约齐兄弟下次再光顾