2024-08-16
趁11点半早少少出去食lunch揾到间cafe开11点坐低倾下计lunch set 包汤或沙律加饮品。饮品好多唔同款,可以叫flatwhite, dirty, cappacino同埋其他特饮。西京烧比目鱼 - $188(set) 🌕🌕🌕🌖🌑见佢餐牌推荐就叫左份鱼,份量好多,有2大块,仲有沙律,菇同自家制薯蓉。菇好香同juicy; 自家制薯蓉留左少少无打烂哂,咬落有颗粒感,唔会一patpat; 沙律就不过不失。至于主菜,比目鱼煮得岩岩好,鱼肉好滑,味噌味浓郁。海胆味噌蟹肉意大利面 - $178 🌕🌕🌕🌕🌗见到相呢个好吸引 于是决定散叫都要试下一试无失望!海胆好好味 蟹肉多到😍 重点系 食哂成碟都唔觉得漏 蜜糖芥末炸鸡粒 - $38/9粒 🌕🌕🌕🌕🌕一口大小 脆脆的 一咬落去肉汁就流出黎一啲雪味都无 3-4人share食都够Dirty - 🌕🌕🌕🌗🌑 & Espresso cucumber tonic - $48 🌕🌕🌕🌕🌑Tonic 好清新 一饮落去青瓜味涌上黎 适合夏天消暑既饮品
揾到间cafe开11点坐低倾下计
lunch set 包汤或沙律加饮品。
西京烧比目鱼 - $188(set) 🌕🌕🌕🌖🌑
见佢餐牌推荐就叫左份鱼,份量好多,
有2大块,仲有沙律,菇同自家制薯蓉。
至于主菜,比目鱼煮得岩岩好,鱼肉好滑,味噌味浓郁。
海胆味噌蟹肉意大利面 - $178 🌕🌕🌕🌕🌗
见到相呢个好吸引 于是决定散叫都要试下