2024-07-13
朋友特登订枱同我食高格调居酒屋🥰🍶餐厅设计好有特色 四周环境以🌙为题最令小妹期待系好多餐厅独有特色菜式一边倾一边食 不经意就order左成枱野食🍶五点刺身盛(加牡丹虾刺身)好惊喜可以食到咁新鲜刺身,特别系牡丹虾同海胆,又甜又鲜味!时令鱼生有三文鱼腩、油甘鱼、剑鱼腩,除咗厚切嘅方式保留口感而且相当肥美,Yummmm🤤🍶慢煮广岛蚝配法包见到咁大只广岛蚝已经流晒口水,入面加咗葱、日本本菇等配料慢煮,味道好惹味,加埋香脆牛油法包,好有新鲜感,推介👍🏻👍🏻🍶甲罗烧日本料理必点甲罗烧,要赞用左烤脆左鳕鱼片作伴,甲罗烧以蟹肉、蟹籽、葱、生鹌鹑蛋搅拌,放上脆脆鳕鱼片上一齐食,好钟意依个配搭🤩🍶牛舌(份)🍢 山芋🍢 日本温室茄子仔🍢 香葱牛肉卷烧物系我最想试嘅,因为出边日本餐厅少有嘅选择,山芋、茄子仔都好特别,香葱牛肉卷梗系店员推介,水准好高🙌🏻厚切烧牛舌真系好弹牙好Juicy,食到停唔到口!!!🥗牛油果蟹籽沙律
餐厅设计好有特色 四周环境以🌙为题
最令小妹期待系好多餐厅独有特色菜式
一边倾一边食 不经意就order左成枱野食
🍶五点刺身盛(加牡丹虾刺身)
🍶慢煮广岛蚝配法包
🍶甲罗烧