2024-05-20 25 浏览
太子隐世高质扒房庆祝朋友升职,我哋拣咗去锯扒,餐厅身处嘅地方比较隐蔽,距离地铁站大概8至10分钟左右, 餐厅嘅装修有少少怀旧嘅感觉几适合打卡,仲有高枱高凳几特别!影相几有feel!我哋叫咗小绿色沙律, 黑松露Parmesan Fries, 蟹膏蟹饼, 仲有一份安格斯prime有骨肉眼, 配奶油蒜蓉虾, 朋友话庆祝要叫返杯酒饮吓, 我哋叫咗Green Apple Mojito, 同埋一杯Baileys Black Sugar milk! 小绿色沙律: 份量其实唔少, 配埋黑醋汁,用嚟做前菜清清地几开胃!黑松露Parmesan Fries: 新鲜炸嘅薯条上面铺满住芝士碎, 每一条都外脆内软, 配埋黑松露酱,送酒一流蟹膏蟹饼:蟹饼蟹肉满满,入口每一啖都系蟹肉,而且几鲜甜,仲有蟹膏伴碟,必点之选安格斯prime有骨肉眼: 牛扒嘅size唔细,两个人share都好足够,煎香咗嘅外皮切开之后里面肉汁好充足配埋炒香咗嘅蒜头,每一啖都好惹味!生熟程度啱啱好!奶油蒜蓉虾份量唔少,每只都几爽口,带小小辣够惹味Green Apple Mojitos: 食完油腻嘢之后饮杯咁清新嘅饮品嚟解腻很不错!Bailey
太子隐世高质扒房

Bailey’s Black Sugar Milk: 咖啡酒味充足,配埋少少黑糖几啱女的生饮用!

庆祝点可以冇甜品,我哋最后仲叫咗个Churros, 配有雪糕同埋朱古力酱!为庆祝嘅一晚画上完美嘅句号!

真系要多多支持小店,好多小店嘅质素都唔错!