2018-02-02 46 浏览
太子 花园街, 出名多野食~ 晚餐 宵夜 都有! 系花园街尾尾 , 都有一间食虾专门店, 而且系店外见到新鲜既生虾, 相当吸引!铺既位置不大, 但系台既位置好宽, 唔会有压迫感!之后见到d 摆设, 同menu, 好多台湾菜色. 好特别!黎到当然要食下啦!  嗌jor 一个奶油虾!   一上到台, 好香奶油味, 而且睇上去, 只只虾都好大! 下面仲有入味既洋葱片,相当吸引!!都嗌jior 一个卤味炸乳鸽!  食落口  感觉皮脆 但系 肉 带有卤味香味! 唔觉得好干~  仲有呢个 醉鸡卷!!用花雕 玫瑰露等整  闻上去  有香醇酒味!食饭点少得菜! 羽衣甘蓝 通常都系做沙律系中餐甚少见到! 而呢个炒羽衣甘蓝 听个名都认唔住想试下!食jor 口好得意! 因为汁好菜普通屋企妈咪炒菜既味!但系菜既口感比较

2018-01-26