2023-08-31
👧🏻😋👅🍽✨太少分店啦😤 值得全港18区都有!-SOYmart by 豆乳狂人🇭🇰 沙田大涌桥路20-30号河畔花园地下28号舖 🇭🇰-🫘 去开沙田经过终于一试好多人推介既豆乳狂人, 呢间分店门口有好colorful既打卡位, 我都为我地选购既产品影左D靓相🫘品牌故事讲到钟意试新野既豆乳店员AhSoy误打误撞调配左好多特别味道既豆乳食谱, 我试左几款果然系创新又好味!🫘豆乳饮品同饮品好多唔同款式, 大多都无添加糖, 落单时店员会细心问及使唔使附加糖浆, 我就钟意原味冇额外拎-🥛 豆乳 🥛 -夏天要饮嘢, 普通手摇真系好邪恶, 但豆乳比奶light, 配上水果同可可都唔会太甜, 超级推荐特浓可可味, 西瓜味都好啱夏天饮劲多西瓜果肉-💯特浓可可豆乳 $24💯西瓜豆乳 $48💯8.6特浓豆乳 $22-🍨 甜品 🍨-见好多人外卖都系买一支豆乳走, 应该好似我哋咁返屋企开party先会买甜品; 碗碗都大碗足料; 佢既布丁同珍珠都比坊间嘅软身, 质地较天然-✨多芒杨枝甘露 $45✨豆乳布丁珍珠乌龙茶 $30✨黑糖桃胶豆花 $30
太少分店啦😤 值得全港18区都有!
SOYmart by 豆乳狂人
🇭🇰 沙田大涌桥路20-30号河畔花园地下28号舖 🇭🇰