2019-02-20
好耐之前食过扒, 觉得太重口味, 所以已经有一段时间冇帮衬, 事隔N年, 再比多次机会佢, 同埋今次唔叫扒, 睇下会唔会有改善? 但原来都系一样咁重口味啰~ 芒果蜜啫喱冰冰都好够芒果味, 但个啫喱竟然唔系芒果味, 系菠萝味啰~ 利宾纳啫喱冰冰同芒果冰冰一样, 个啫喱都系菠萝味, 其实应系配返黑加仑子味嘛~ 墨鱼汁鲜虾鱿鱼扁意粉睇张相好靓, 比佢吸引咗叫嚟食, 虽然实物卖相都唔系差, 不过个汁唔系太掂, 超多超漏, 已经两个人share食, 但食完都已经反肚, 如果一个人食哂, 真系第日都唔驶食~虽然我都钟意汁多匀全部意粉, 但佢d汁系多到可以捞两碟意粉, 而且太creamy, 顶唔顺................... 田园pizza佢有3个选择, 有鳗鱼、烟三文鱼、田园, 唔系好想食果两种鱼, 于是叫田园..................我expect系菜同菇, 但原来系椒同洋葱, 但实在太生, 好在切到碎湿湿咋, 如果唔系都唔知点知哂, 可能我会挑走哂佢, 然后食斋pizza 意式蕃茄猪扒小锅配珍珠饭个汁超浓, 浓到好似成罐茄膏冇沟淡过咁, 所以少少汁已经可以捞多多饭~ 个猪
芒果蜜啫喱冰冰
都好够芒果味, 但个啫喱竟然唔系芒果味, 系菠萝味啰~
利宾纳啫喱冰冰
墨鱼汁鲜虾鱿鱼扁意粉
田园pizza
意式蕃茄猪扒小锅配珍珠饭
个猪扒份量都唔算少, 不过太薄, 冇乜口感.............
现阶段真系冇乜吸引我再去帮衬, 或者周围食肆都爆哂啦~ 如果唔系都暂时唔会再帮衬住啰......................不过可能老人家冇乜味觉, 现场多数都系老人家, 唔怪得咁重口味啦~