lunch有时间,之前试过第二间分店下午茶都几正,今次带埋同事一齐食,下午茶嘅选择又系多到喊,选择困难症嘅朋友真系有排搞.意大利蕃茄浓汤扁意粉+蒜香牛油多士+田园沙律 $42我叫左个扁意粉加多个沙律同蒜蓉包餐自制常餐😂原来咁样配搭都几大份,首先蒜蓉包完整一大片,上面蒜蓉超多,未入口都好香,多士脆得黎唔会好似石头咁又有咸香味,几高质!我发现沙律酱过多似乎系呢间餐厅的共通点,所以我建议如果同我一样清淡派,可以考虑叫佢少酱,但D菜系爽嘅值得畀like嘅系个扁意粉虽然系D hea食材(我自己拣嘅),但只蛋整得好吸引,绝对唔系hea整,而且佢话就话系下午茶,其实份量都几多,D扁意粉好爽口弹牙,一D都唔粉,加上高质蕃茄汤底,唔会因为油腻而食唔落,如果你胃口细,一碟汤意粉已经好足够,性价比超高!

意大利蕃茄浓汤扁意粉+蒜香牛油多士+田园沙律 $42

下午茶