2023-09-06 22 浏览
太高期望换来失望-土瓜湾漫花灯火OMG上网睇人地介绍一直都好想试呢间,今次系星期五晚,booking都比较full😅我地订左8pm, 7点几都入得,入到去好似去咗童话世界咁,周围好似万花筒咁,每个位置都可以打卡😂原来每张枱上已经放好万花筒(唔带得走㗎😅)order 完周围影吓相,就返去食野🙂先黎饮品OMG 5C: 无唔同味道嘅果汁,颜色好靓好啱打卡,杯口有用砂糖,不过配埋果汁饮好甜😅黑鱼籽牛油果烟三文鱼芝士波波他他: 整得好精致,好有万花筒嘅感觉😂系酥皮稍为比较硬身😅西班牙辣肉肠白酒忌廉煮蓝青口: 白酒忌廉味都唔错,不过青口比较干身同口感比较碎,唔爽口🙄慢煮比利时猪胺: 呢款可以唔叫,猪胺慢煮到又干又硬,keep唔到juicy 嘅口感🫣潘朵拉的盒子延续: 如果庆祝生日有特别野🥳喺呢度卖个关子先🤭其实都系for打卡,入面系好似好硬嘅棉花糖咁,应该心太软仲好食😶Overall, 影相打卡100分,食物方面30分😅价钱都唔平架,当食环境🥹
太高期望换来失望-土瓜湾漫花灯火OMG

庆祝纪念