2014-06-19
有几点特别想讲之处1-枱得4-5张,等左一个钟人龙都无郁过, 我明白hello kitty号召力好劲,但系开间kitty餐厅,都要考虑店舖既大细,究竟承唔承受得住客人光临既数量,而唔系要客人烈日当空咁晒一两个钟黎证明自己既店铺受欢迎程度2-原本等左2个钟,都系满怀兴奋咁去等, 一入到去四人座位超级超级逼,要搭枱唔系问题,不过真系逼到连倾计都唔够胆个只,怕影响到隔离枱人。当切burger 的时候,浚每切一下张枱就摇一下,每一下我都要帮手㯲实张枱,又系怕整到隔离枱人。。3- 门口既单车摆设,公仔,邮筒仔系一绝!真系好可爱! 就系因为门口咁精致既影相位,所以满心期待店舖内部布置,但系有d 失望,我系觉得有少少hea。。如果系每样野贴左hello kitty贴纸,餐具上面有hello kitty logo,咁其实我屋企都得啦, 系有布置到草地气息,但系真系好少,可能系因为间店真系太细,其他都系普通kitty摆设,大概十几只。。。。。。唯一一样我望左好奈既系个board 既粉笔画4-价钱我觉得贵,因为个汉堡肉好流,督一督就散哂,其他野都麻麻 。较为欣赏既系蛋糕,虽然款式好少但系至少有kitty卖
4-价钱我觉得贵,因为个汉堡肉好流,督一督就散哂,
其他野都麻麻 。较为欣赏既系蛋糕,虽然款式好少但系至少有kitty卖点. 多士我谂系hello kitty多士炉整出黎,咖啡都系有个模去倒朱古力粉做hello kitty个样, 所以整体黎讲我系觉得有少少hea。
5-店员姐姐十分nice!
6-希望好好参考一下国外其他kitty cafe,例如台湾,真系比香港呢间坚好多,万事起头难,无一间铺唔系越做越好, hello kitty 呢类餐厅真系可以讲句唔洗r客,唔洗点比钱宣传,自自然大把公司去帮你宣传,但系要真系细心听客人意见去改善,如果唔系浪费左hello kitty号召力,客人绝对系只会黎一次,所以希望可以越改越好,真正做到每一位客人满怀满足既心情离去