2020-04-19
呢间黄店除左食西餐之外 仲有好多款口味嘅千层蛋糕 由于卖完就无 去到见到岩嘅口味我地就提前order 左先 咁就会留定比你其实当晚我地一共食左3款口味 分别系海盐芝士🌈摩卡🍰同抺茶🍵 因为庆生就叫左佢地画碟 但讲真就唔多美观 唔特别po出黎了😣😣封面嘅海盐芝士🌈即系普通奶油🤔个cream 极为普通 无海盐味😟唔推介 整体千层个皮唔算做到好薄相比之下摩卡🍰抺茶🍵会有特色啲! 钟意茶味浓嘅要食下佢嘅抹茶味🍵真系几浓郁嘅茶味😍全晚系呢个有惊喜啲主食方面所有都包汤/沙律同雪糕.个人觉得 相对性价为高👍🏻味道上只算不过不失only🙈. 虽然望落好多 但大部分都系骨 配嘅炸饭球有特色 不过味道上同平时炸薯波点茄汁差唔多🙃.而 🥚蛋味唔浓 批边唔松脆 作为晚餐嘅main 份量亦少
主食方面所有都包汤/沙律同雪糕
个人觉得 [卡邦尼意粉] 相对性价为高👍🏻味道上只算不过不失only🙈.
[猪仔骨] 虽然望落好多 但大部分都系骨 配嘅炸饭球有特色 不过味道上同平时炸薯波点茄汁差唔多🙃.
而 [法式烟肉蛋批] 🥚蛋味唔浓 批边唔松脆 作为晚餐嘅main 份量亦少