餐厅: 北京樓 (星光行)
资讯:

餐厅: 北京樓 (星光行)
资讯:

2024-07-06 2109 浏览
嚟呢度食过好几次,今晚呢餐唔系好满意。首先系呢度必点嘅片皮鸭。过往响呢度或者旺角分店食都冇问题,但今日嘅饼皮好「黐」纸,几乎张张都烂左。我地5个都有呢个comment。 同埋唔知点解上完冻盘,第二个菜就系片皮鸭。到差不多食完只鸭,有个服务员埋嚟讲我地点嘅鱼卖哂,个阵已经落左单超过半小时。问过佢点解唔早d讲,佢有解释但戴住口罩其实听唔到。到呢度我对佢上菜嘅次序同点嘅菜唔available 之余又迟通知,我已经扣左分。隔左一阵有人嚟换碟,只系佢放左只新碟响枱面,唔讲野又冇眼神接触,so 边个拎起个碗?ok, 我做。之后我地叫左甜品,都系佢过嚟,抛咗个叉响我个筷子匙羹架。好轻力嘅,位置唔准甘解。点解唔可以放低个叉?Btw呢间分店到8点都唔系满座。 食完甜品我地都只不过坐多左15-20分钟,期间想揾服务员攞牙签,见到佢一见我地挥手就拎起部碌卡机。呢下真系好唔高兴。到最后埋单,呢位服务员第二次拎卡机,今次做啱喇。佢俾番收据我时不发一言。即系唔该、多谢都冇。入得嚟食咩价钱埋单心里有数,亦唔系觉得自己系上宾。但今晚嘅dining experience 真系好一般。价钱包埋服务,要收就麻烦俾番相对嘅服
嚟呢度食过好几次,今晚呢餐唔系好满意。

即系唔该、多谢都冇。

入得嚟食咩价钱埋单心里有数,亦唔系觉得自己系上宾。但今晚嘅dining experience 真系好一般。价钱包埋服务,要收就麻烦俾番相对嘅服务,thanks。