2018-12-25 787 浏览
出去做野 估唔到🈶️个机会可以同朋友食个靓lunch 之前系度食过晚餐觉得几好又有质素🥣所以都想试下个lunch 点知系令我好失望😞😞完全系中哂伏烧露丝玛莉鸡配意粉 原来啲鸡肉整到系两三粒嘅大肉丸😅😅意粉面质不错 但味道好淡 好似就咁白烚完啲意粉就加酱上去咁😣😖😫😩食唔出系有Rosemary同埋有茄蓉酱嘅味度😢😣😶真系好一般 快餐店啲肉酱意粉都好食过哩度啰🙄🙄肉丸芝士烤饼 啲肉丸同意粉个碟肉肉嘅味道好似😅😅觉得个烤饼无咩芝味味🧀卖相都几衰下 但味道都还可以的 饮品点了热朱古力 其实哩杯饮品好难冲🉐️唔好饮 但哩度真系做到㖞🙄😑😶我饮左一啖已经唔想再饮 超难饮呀👎🏽👎🏽又淡又奶 茶记冲的仲好饮过哩度😅😅
烧露丝玛莉鸡配意粉
肉丸芝士烤饼