2024-10-24
公道啲讲,平日嚟呢度,环境真的非常不错👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼不知道是否两个星期前去过跑马地一间越南嘢,食过出色的越南发法包和牛油鸡翼,今次令到我今次大失所望是否我不应该拿这么高的标准放在这间餐厅?牛肉汤河:河粉是碎湿湿的,牛丸一般的没有味道,汤是好味的,但却非常油。(用牛骨熬出嚟嘅汤应该是清甜没有油的)牛油鸡翼:一个颇离谱的牛油鸡翼,佢翻炸,都唔紧要,但面头嘅炸酱系淋哲节,炸鸡翼好难嘅咩⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️好难想像越南菜嘅灵魂之一牛油鸡翼可以做到咁差❗️‼️‼️‼️‼️‼️‼️越式法包:法包❓唔知食咗啲乜嘢啰❗️但佢个薯条炸得好好👍🏼👍🏼👍🏼初头点餐谂住食完嘢之后再叫越南咖啡,但上面三样最基本嘅植物都可以做到咁样,唔会奢望佢杯咖啡好饮得去边,所以不要也罢😔越南菜最基本的三样食物都 不 合 格 💢🅾️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
今次令到我今次大失所望
是否我不应该拿这么高的标准放在这间餐厅?
炸鸡翼好难嘅咩⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
越南菜最基本的三样食物都 不 合 格 💢🅾️