2013-11-27
揾好左呢间cafe 为左同好耐无见既朋友畅谈睇到其他食家都话呢度好岩倾计, 同环境唔差, 所以去一试原来间野系百佳果度转入去, 真系平时行过都唔觉眼 我地大约点半到左, 都唔洗等位, 待应比左果lunch menu 我地睇咦, 原来得唔系好多野拣, 本来我想试下一个拿破仑意粉, 不过又唔觉有结果我地叫左以下食物: 吞拿鱼意大利包配苹果沙律 + latte (猪仔拉花) 鸡肉天使面 + latte (猫仔拉花)坦白讲, 食物真系唔系咁好味, 果包好硬, 份量又小以一个lunch set 黎讲绝对唔够食, 不过睇过食评都预左系唔好味因为都只系为左杯拉花咖啡, 但可惜..杯咖啡有d失望首先咖啡不是太热, 其次味道方面, 好苦涩如果用个价钱去饮呢杯咖啡加以上既lunch set , 绝对唔值!
睇到其他食家都话呢度好岩倾计, 同环境唔差, 所以去一试
原来间野系百佳果度转入去, 真系平时行过都唔觉眼
结果我地叫左以下食物:
吞拿鱼意大利包配苹果沙律 + latte (猪仔拉花)
鸡肉天使面 + latte (猫仔拉花)
坦白讲, 食物真系唔系咁好味, 果包好硬, 份量又小
因为都只系为左杯拉花咖啡, 但可惜..杯咖啡有d失望
首先咖啡不是太热, 其次味道方面, 好苦涩
题外话/补充资料:
埋单既时候, 单上是$108, 朋友比500纸, 果收银找返382 @o@
我即刻讲佢找少左10蚊, 果收银先拎多10蚊纸出黎, 仲要笑笑口
完全唔觉得自己找错有问题, 如果每个客人都唔出声, 佢又找少10蚊, 咁佢地咪好著数?
虽然佢系有机会系唔小心, 但态度都系一个问题!
建议如果找钱用唔到心算, 不如用计数机啦~