2016-02-02
1939 浏览
太嬲无影相!!因为女朋友妈妈生日,听讲佢想食我上次话好食既蒸气锅,所以就算打电话订位个阵佢话加价加到148加一(佢话新年后会减番,但我唔多信),我都系照去,点知会搞到咁失望...首先去到既环境都几同上次冇咩分别,食物枱都系几整齐,但睇一睇,点解d蚬会变到咁细只既?根本唔系蚬,系海沙白,大蚬街巿一斤60蚊到,尼只就20蚊,有冇搞很错!!!基本上因为咁,已经冇咩心机再食,加左价仲要换d垃圾料,有冇咁黑心?最重点系!因为女友妈妈同姐姐都因为番工所以要迟d到,咁入席之前就问左肥老板我地可唔可以迟d先散席,佢话基本上冇客任你食到几点都得,所以我地大概七点三四入到去,女友妈妈都成七点九先到,女友姐姐大概八点先到,食到大概九点半,佢已经即刻催我地走,但其实佢地得番两三枱客,成场有廿张枱到!说好的任你食尼?咁你赶一次都算,佢地过一阵又赶,仲要系几个伙计一齐黎赶,仲有几个系远距离指手划脚,个样系劲黑人憎个种觉得阻佢收工,但明明岩岩先有一枱入左,我地走左佢都有排未走你洗唔洗死老豆咁样?(因为佢系分时段入:1800-2000;2000-1000大概系咁)总之,一间餐厅甘样谂缩数,唔会再帮衬!
总之,一间餐厅甘样谂缩数,唔会再帮衬!