2019-01-17 59 浏览
阿女讲左一句,我地今晚既晚餐就变左帮衬麦记。老公叫左四个餐,其中包括锋味系列的煎蛋肉酱安格斯,出左一段时间一直未试,由于之前的signature安格斯我系几钟意的,所以对锋味系列都有点期望。点知,佢令我太失望。其实本身煎蛋肉酱同汉堡包都唔系太衬,分开黎计,蛋同肉酱味道都OK的,但加埋一齐,我唔觉得有咩特别好好食,难食又唔至于,但唔会特别推介,反而佢今次的牛肉就相当低分,un un地又无乜肉汁,所以我应该唔会再食呢个包。忙乱之际食哂都唔记得影相,唯有影下环境补数。新港城呢个麦记同mc cafe连住的,都有足够座位。门口有dessert bar方便净买雪糕的人士,仲有自动售卖机,可以悭番排队时间。值得一赞系佢有部水机比你自己装水,仲有热水的,不过唔知系咪专登唔比你用自己樽,个载水位好矮,逼你用佢只杯,作为环保人士,当然呢个要扣佢分啦!

2019-01-11