2017-04-15
系fb上面睇到好多介绍/推介The Hub鸡翼放题既影片,星期二见到佢哋fb page更新鸡翼放题时间就即刻打电话去订位先。我同浪哥都系好钟意食鸡翼既人所以我哋非常期待餐厅位于工业区,工业大厦出面无明显既标示,只有一张A4纸上面印有大厦名,所以去既时候要细心留意。我哋都觉得餐厅比我哋想像中舒服,但地方偏细。一坐低会先上一碟10只唔同味道既鸡翼,之后会再俾两张落单纸,可以根据个人口味点唔同种类&数量。虽然会先上10只唔同味道既鸡翼,但有啲食落你都未必肯定知道佢系咩味我个人最钟意佢既瑞士鸡翼,但浪哥觉得可以再煮入味啲;水牛城鸡翼系我同浪哥两个人都唔钟意,我哋一开始以为佢系系面舖上芝士然后焗既做法,但佢系炸鸡翼上面放类似芝士沙律酱咁,不过第二次落单唔知系我哋原本点既卖哂定俾错又俾两只我哋;蒜蓉鸡翼&花雕鸡翼都系冷盘,特辣鸡翼我哋觉得好辣,但只有辣味唔算好特别。避风塘鸡翼有少少辣,非常香另外餐厅有提供洋葱南瓜汤、沙律、爆谷、白饭同浪哥话干过柴皮既茄汁意粉,我哋试咗南瓜汤都觉得唔错,每人饮咗3碗,其他我哋无太大兴趣就无试到。埋单平均每人150~160,我哋觉得唔算好抵,如果朋友问对鸡翼放题既评价
我同浪哥都系好钟意食鸡翼既人所以我哋非常期待
我哋都觉得餐厅比我哋想像中舒服,但地方偏细。
一坐低会先上一碟10只唔同味道既鸡翼,之后会再俾两张落单纸,可以根据个人口味点唔同种类&数量。 虽然会先上10只唔同味道既鸡翼,但有啲食落你都未必肯定知道佢系咩味 我个人最钟意佢既瑞士鸡翼,但浪哥觉得可以再煮入味啲;水牛城鸡翼系我同浪哥两个人都唔钟意,我哋一开始以为佢系系面舖上芝士然后焗既做法,但佢系 炸鸡翼上面放类似芝士沙律酱咁,不过第二次落单唔知系我哋原本点既卖哂定俾错又俾两只我哋;蒜蓉鸡翼&花雕鸡翼都系冷盘,特辣鸡翼我哋觉得好辣,但只有辣味唔算好特别。 避风塘鸡翼有少少辣,非常香 另外餐厅有提供洋葱南瓜汤、沙律、爆谷、白饭同浪哥话干过柴皮既茄汁意粉,我哋试咗南瓜汤都觉得唔错,每人饮咗3碗,其他我哋无太大兴趣就无试到。埋单平均每人150~160,我哋觉得唔算好抵,如果朋友问对鸡翼 放题既评价我哋应该都唔会特别推荐。