2022-03-05 306 浏览
第一次喺观塘Apm食过春水堂之后,葵芳终于开咗,我仲好期待添!因为葵芳无好食嘅台湾嘢。开咗之后经常大排长龙,所以就迟迟未试。果日行行下街经过,竟然唔洗排队!所以就即刻捉老公去食,估唔到系失望而回!不过不失的牛肉面,但性价比太低。牛肉唔算韧,都比较入味。面就感觉普通。同其他餐厅嘅台湾牛肉面无太大分别。猪手非常入味,好腍。并唔系简单红烧,而系有一种特别香味,相信就系秘制酱料喇!猪手亦都处理得比较干净,无猪毛。虽然只有几旧,但系因为只系58蚊,所以都觉得比较合理。好彩有呢款猪手,如果唔系,真系要俾春水堂一个超级负评喇!珍珠铁观音奶茶,四个字:平平无奇
红烧牛肉面

慢煮猪手

珍珠铁观音奶茶
珍珠铁观音奶茶,四个字:平平无奇
题外话/补充资料: 排队一定唔会食,餐牌选择非常少,味道亦都平平无奇。葵芳分店肯定唔会再帮衬了。
2022-02-03
红烧牛肉面