2021-10-19
失望而回的松露lunch平日的下午松艺馆系有offerlunch set menu, 见openrice comment 咁好就一于试下. 不过我觉得所有comment 都系overrated,除左系service 叫好小小之外, 其实所有野都好一般, 完全唔值呢个价钱~ Lunch set menu : $258+10%佢有standard嘅前菜+main 可以拣, 但如果想试D特别D嘅野, 就一定要加钱(average $38-48 additional fee)佢地有餐包送~包都热ge, 我加钱叫左个鸭肝(+$48)完全觉得个chef 只系就咁煎左一下, 因为佢完成唔香同埋食唔出有其他ge flavoringMain: 墨汁野菌RisottoRisotto味道太淡, 份量好小, 松露嘅味道一点也不突出朋友比左只虾我~虾都叫弹牙,但唔系好好食In general, 食物质素对唔起个呢个价钱, 一次够
平日的下午松艺馆系有offer
Lunch set menu : $258
+10%
佢有standard
佢地有餐包送~包都热ge,
我加钱叫左个鸭肝(+$48)
Main: 墨汁野菌Risotto
朋友比左只虾我~虾都叫弹牙,但唔系好好食
In general, 食物质素对唔起个呢个价钱, 一次够