(非会员)
2008-06-13
非常失望!见到咁多人试过都劲赞,就满有希望咁去试下啦!点知~三文鱼.无错系好大件,但太大了,而且有腥味,唔系特别新鲜!寿司.d饭生生地,比回旋的更差!其他熟食.ok啦,一般茶餐厅水准!因为全场full晒,所以要搭枱!同枱另一班人,都同样讲同一番说话,见食评咁好咪试下啰,但不外如是,真费解!起初我都谂住系我同我老公要求高,原来并唔系,而系真系令人失望!服务水准是不错的,加水快,上菜都ok,但…有一件事不得不题,电话book枱的时候,已经问过有无人前后五日生日,我答佢啱啱系第6日,佢话都唔得,无cake送!我都唔介意,但之后我地去到,佢又问,我又答,佢又系呢个答案,咁佢问黎做乜㖞!好似我想贪佢个cake咁,我地都唔系雪糕既!而且老实讲,人地一场黎到,差一日半日都无所谓啦!!

三文鱼.无错系好大件,但太大了,而且有腥味,唔系特别新鲜!
寿司.d饭生生地,比回旋的更差!
其他熟食.ok啦,一般茶餐厅水准!