2019-03-14 537 浏览
我份人都几重口味,所以除咗火锅仲好钟意食串烧。见到哩间琛夜食堂咁多好评就决定今晚试下,透过Openrice订仲有8折 tim。餐厅有室内同室外,上到去见到室内都仲有好几张吉枱。 原来佢哋除咗串烧仲有西餐,哩个配搭有 d得意😅 不过既然一心想食串烧我哋当然就净系嗌咗串烧。不过串烧款式真心小, 冇咩得选择。 我地叫左串烧拼盘(拼盘有大啡菇,牛舌,鸡翼同烟肉荔枝串), 一客烧茄子, 同两串烧鸡皮。 卖相还可以, 但食完我嘅评价只可以话唔难食。 唔明openrice点解会咁多好评,真系非常失望!比较正常嘅就系 串烧拼盘入面嘅 盐烧大啡菇同烟肉荔枝串。 另外鸡翼完全冇味, 牛舌劲靭, 烧茄子得个咸字,吾惹味😨比较赞嘅系服务 ok。不过我应该吾会再去。食完一 d满足嘅感觉都冇,口腔只系充斥著一阵油味。安安烧同大胃烧真系好食好多🤔两个人叫左上面讲嘅嘢 加一杯大嘅1664生啤,折左之后大概食左 $280。个人认为咁嘅质素真系唔抵食😨!
我份人都几重口味,所以除咗火锅仲好钟意食串烧。