2012-11-25 130 浏览
呢篇系写返上个礼拜lunch,由于当时未肯定会写,所以无特别影相。简单写吓点解评价如此:味道个汤一送上黎,我同个同事都闻到一阵脓味,以为厨房煮脓野,原来阵味系个汤度黎 请问蘑菇汤为何会有脓味?个主菜我叫咗素肉汉堡,有薯菜跟埋。汉堡味道普通,唔难食,但食完无印象。最好味竟然系是日fruit tea,好似系peach tea,清清的,几好味环境/卫生细!逼!我明白HK租贵,但细都未至于令我必低分,系我觉得有少少乌糟 个menu,摸落去系黏的!!!张抬,都系感觉唔多干净!这个真的要注意。服务其实D aunties态度系无问题的,都有礼貌,但问题系我地杯daily fruit tea,到我地差唔多食完都无上。2只吉杯已经放咗系度大概10分钟都无野倒落去,差唔多要我地自己出手先黎。我地两个都系叫走冰,黎咗两个with冰!我明白佢地因为忙到一头烟所以错,但讲真个铺咁细,得个10多个客人都咁多失误,真系有点儿那个。抵食我唔exactly记得几多钱,埋单好似大概$65一个人,以qb黎讲,算系正常。总结因为见到呢间野有成20个笑脸而又好少哭脸先带个同事黎,结果系令人失望的。因为本女子味蕾门槛低,我未

简单写吓点解评价如此:

请问蘑菇汤为何会有脓味?

环境/卫生

总结
因为本女子味蕾门槛低,我未必话以后唔黎,但如果唔系o系公司附近,我真系觉得“一次就够”。

希望店主可以继续努力改进。

2012-11-22
  • daily fruit tea