餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2024-09-20 874 浏览
食完忍唔住即刻google点解呢间餐厅会咁出名?from google:[ 添好运由麦桂培师傅和梁辉强师傅共同创立。麦师傅曾在享负盛名的香港四季酒店米芝莲三星餐馆龙景轩担任主管。 2009年,两位师傅联手在旺角开设了他们第一家点心餐馆,当时只有20个座位,一年后即荣获米芝莲评为一星餐厅。 其后,他们开设更多分店,并且每家餐馆都获得了米芝莲星级荣誉。]分店开到去外国唐人街,外国人首先认识香港点心就系呢一间!!点解伊家佢d点心质素会变成咁?!!!由环境到食物呢间分店完全系帮紧佢整臭紧自己𠮶朵!!张凳比我污糟既感觉坐完令我谂起前排高铁d 凳有乘客坐到真菌感染单新闻🥶仲比我见到餐厅职员将个食物盘浪住喺我张凳嘅椅背度上菜🥶🥶食物非常一般所有有汁食物个汁都非常结放几分钟就会'king'左惨烈过屋邨酒楼雪山叉烧包算系最食得落豉油王炒面有色但无味其他(尤其系鲜竹卷同蛋白春卷)要吞🤮never come again!!!
食完忍唔住即刻google
点解呢间餐厅会咁出名?

from google:

分店开到去外国唐人街,外国人首先认识香港点心就系呢一间!!
点解伊家佢d点心质素会变成咁?!!!

由环境到食物
呢间分店完全系帮紧佢整臭紧自己𠮶朵!!
仲比我见到餐厅职员将个食物盘浪住喺我张凳嘅椅背度上菜🥶🥶
食物非常一般
所有有汁食物个汁都非常结
放几分钟就会'king'左
惨烈过屋邨酒楼
雪山叉烧包算系最食得落
豉油王炒面有色但无味
其他(尤其系鲜竹卷同蛋白春卷)要吞🤮

never come again!!!
鲜竹卷
凤爪