2012-05-05 15 浏览
同老婆去大坑食晏,佢提议试下越南站。点知一试难望!Vietnamese is my all time favorite but not this restaurant! 食紧已想撇,最终忍唔住,结果未食完就要叫埋单,同佢讲声「后会无期」!皆因食物及服务水准均令本大少极之失望。我哋两口子点了两碗粉、一小吃及一饮品。1)茄汁牛腩粉-味道可以,牛腩有点"鞋"。尚算合格。2)特别粉-汤底冇牛味,材料谈不上丰富。收我近七十个大洋,气难下!3)香芧鸡翼-实是比普通炸鸡中翼更普通的炸鸡中翼,冇香芧味。 4)青柠梳打-算稳阵,唔难饮。致于服务方便,就好似d牛腩咁..."鞋"!之后睇番大家较早嘅食评,先知道咁"大剂"!我唔再在此多评论,若喜欢新奇刺激或对平淡生活已感到枯燥的你,不妨进此店开0下眼界,笑0下都好!

我哋两口子点了两碗粉、一小吃及一饮品。
1)茄汁牛腩粉-味道可以,牛腩有点"鞋"。尚算合格。
4)青柠梳打-算稳阵,唔难饮。

2012-05-05