餐厅: 陶源酒家
资讯:

餐厅: 陶源酒家
资讯:

2015-11-14 3330 浏览
月头公司去尖东陶源食晚饭,一入商场已感觉。。。有冇搞错呀,去埋啲静英英嘅商场,仲要响地牢。我哋揾咗好耐先揾到间酒楼。间酒楼整咗好多间房,我哋坐咗其中一间。一开席就上奶猪,但其实系乳猪来的。全晚最好味已系乳猪了 ,跟住个伙记响我哋后面分鸭掌鲍鱼(强调系鸭掌唔系鹅掌),但佢分咗成两个字先分完 嚟到我面前已经冻哂 然后食完后点解等咗3个字都未上菜呢。。。。原来伙记又响度好努力咁分紧翅(心谂点解未上炸嘢就上翅呢).又是者伙记又分咗两个字先上翅。当然食落口只系微暖。碗翅唔热都算嘞,点知饮落口原来味道同吏云新清鸡汤系一样味 咁奇怪我都系第一次 于是我只用筷子夹咗啲翅食就算了。之后上嘅𩠌菜系西芹炒双䂜,呢味𩠌冇特别。然后系扒豆苗,豆苗咬落去全部都系渣 跟住上鱼,鱼系养斑,过熟兼冇味!咬咗一啖就算!之后上炸鸡,我夹咗鸡翼,所以好难唔好味 但我同事话佢夹𠮶旧脾系冇味嘅。。。。总括全晚嘅𩠌菜及价钱而言系--味道差劲!价钱绝对不值5千几蚊围啰!我去稻香用千五蚊已食到同样嘅嘢同同样嘅马虎味道!好彩唔驶我俾钱,如果唔系我实即场铲爆!仲有,服务我哋𠮶啲伙记,凭佢哋嘅服务态度肯定系临时工嚟。全晚都冇主
嚟到我面前已经冻哂
咁奇怪我都系第一次
但我同事话佢夹𠮶旧脾系冇味嘅。。。。总括全晚嘅𩠌菜及价钱而言系--味道差劲!价钱绝对不值5千几蚊围啰!我去稻香用千五蚊已食到同样嘅嘢同同样嘅马虎味道!好彩唔驶我俾钱,如果唔系我实即场铲爆!仲有,服务我哋𠮶啲伙记,凭佢哋嘅服务态度肯定系临时工嚟。全晚都冇主动帮我哋换碟
,分𩠌又怕十拍。以后我都唔会帮衬呢间嘢啰
蛋白豆苗
炸子鸡