2009-03-26
今晚兴老公同一大班朋友黎聚会,千拣万拣去左呢间试一试,食物选择唔多,价钱同一般美式餐厅差唔多,我地有8个人,当然会叫出名既ribs喇,仲有如下:肋骨~已经叫全份,但系都好少,同意粉屋两人餐份量一样,肉都离哂骨,好易切开,不过汁略酸!友人都不太喜欢白汁鸡肉意粉~只碟就好大只,不过份量就少得可怜,九十几蚊真系一d都唔值,d意粉偏林,汁又系酸酸地奇怪?!繁星开胃组合~全部都系炸野啰,无咩特别好唔好食!肉眼扒~好多根,劲难咬!鲜磨姑芝士汉堡包~好普通,唔似得d人话唔试唔得!美式餐厅薯条唔系应该用粗薯条架咩?点解佢地系用幼薯条既,麦记咩!!!!鸡扒凯撒沙律~份量ok喇,d菜都几新鲜本来想追加食物,不过经过众人反对(因为无样野好食)所以无叫,本身想叫甜品既意思都打消埋!虽然我地已经上左佢地既网站download左佢地既coupon ,不过都系唔抵食!
繁星开胃组合~全部都系炸野啰,无咩特别好唔好食!
肉眼扒~好多根,劲难咬!
鸡扒凯撒沙律~份量ok喇,d菜都几新鲜