餐厅: 翠園 (新城市廣場一期)
资讯:

餐厅: 翠園 (新城市廣場一期)
资讯:

2018-11-14 1102 浏览
沙田有几多选择,都系𠮶几间。呢编食评主要是呢一次的体验。几个星期前去食晚饭,坐得舒舒服服,食物又唔错。所以琴晚又约咗亲戚去试佢个优惠。上到去原来有几家人摆酒,要由横门入去,今次座位空间细小咗。无法啦。点餐叫咗上次个套餐(六人餐)加个孖宝(龙虾伊面+鸡一只)。无耐楼面返转头话两个优惠只可以二选一。最后改咗要另一个六人龙虾套餐加两个𩠌菜。(我地八个人)第一道菜上枱,我地就叫可唔可以上咗个荷叶饭先,唔想叫白饭食完又食个荷叶饭⋯⋯ 龙虾伊面上枱,咪食住先,个上汤好清,应该无加味精,无鸡无火腿亦无盐去煮出嚟的滚水烫伊面,重点系碎上。个燕窝羮都唔失色,够白,一样都系无乜调味。好过个伊面的。其他鸡呀炸蟹钳⋯⋯都算可以,不过不失。大大话话都食咗七道𩠌菜⋯⋯ 个荷叶饭呢? 追佢就攞出嚟,可惜系冻咗嘅。要番叮。好喇,终于有得食饭。点知就系你,推动我写呢编食评。有人摆饮宴要坐板间房,订枱你唔提,无所谓。两个优惠,唔可以同时享用,亦明白。楼面去晒做饮宴,忙,叫咗汽水无咗回事,个饭无人手攞出嚟放到冻咗,我都明。但一间收$24罐汽水,两碟前菜百几蚊的酒楼,点解出品咁低装?米好贵咩?碟荷叶饭要用d荷叶放系碟中间,顶
沙田有几多选择,都系𠮶几间。

呢编食评主要是呢一次的体验。

几个星期前去食晚饭,坐得舒舒服服
,食物又唔错
。所以琴晚又约咗亲戚去试佢个优惠。

个燕窝羮都唔失色,够白,一样都系无乜调味
。好过个伊面的

其他鸡呀炸蟹钳⋯⋯都算可以,不过不失。

。要番叮。

好喇,终于有得食饭。点知就系你
,推动我写呢编食评。

有人摆饮宴要坐板间房,订枱你唔提,无所谓。
两个优惠,唔可以同时享用,亦明白。

碟荷叶饭要用d荷叶放系碟中间,顶到个饭无咗一大半,可以令个饭香d?