2020-02-27
非常失望既一餐 唔会再返黎同朋友约左系海港城食饭 谂唔到食咩好 经过松艺馆 朋友话之前食过好好食 所以就谂住入去 系门口等左一阵 先见到一个员工跑过黎迎接我地 谂住平日应该无咁多人 但其实里面已经full哂咁济 点餐时朋友极力推介主菜要点油封鸭腿 点知个侍应同我讲无货 点完餐之后等左好耐都无面包黎 见到成个场好似得客人无员工咁 好难先揾到一个侍应问到野 点知佢话今日无面包供应 心谂有冇咁岩呀 想食咩无咩 朋友仲一路同我讲哩度d面包好好食 无谂过一间法国餐厅可以连面包都无 一路饮紧个汤觉得无面包食好似争d野咁 之后等个主菜等左劲耐都未黎 想揾个人问下都无 见到d 待应忙到要跑黎跑去咁济 成个场黎黎去去都系得个3、4个员工 见到佢地就惨 搞到我都唔好意思叫佢地 吹佢地快d 未试过食西餐食到咁 由入黎个刻就咩都要等劲耐 仲要哩样无个样无 不过最后埋单果阵 有个同事都系咁同我讲唔好意思 仲请左我饮野 不过同朋友都真系唔会再返黎