2020-08-17
其实真系几失望 又或者可能系我太有期望啦 睇相觉得d饼几正 又好大块 就同fd走咗去试 钟意食白朱古力嘅我嗌咗个red velvet white choco 而个fd就嗌咗today’s special which was泰式奶茶味攞到饼之后 又真系几大块 好有重量 食一块加杯野饮就已经可以当半餐 系几抵食嘅 但问题系 饼嘅味道真系好普通 冇特别我𠮶块有朱古力味嘅 始终red velvet系要落可可粉 同埋都有白朱古力味嘅 但唔突出 而且口感绝对唔系chewy 如果你expect会似mrs. field’s嘅话 咁我建议你唔好嚟食 你expect佢脆嘅话都唔好嚟 因为我绝对唔会用crunchy嚟形容个口感 if i had to describe it i’d say it’s somewhere in between我个fd𠮶块泰式奶茶味cookie 90%牛油曲奇味 10%奶茶味 佢其实系好大块饼中间有奶茶味馅咁解 但我fd食到块饼嘅一半先话食到奶茶味 仲要系好努力dap先食到 我初头试咗啖有馅嘅都食唔到奶茶味 感觉上好似俾人呃咗虽然d staff好nice but that do
虽然d staff好nice but that doesn’t mean their cookies are as good. i have to be honest but i would not buy from them again. 味道方面真系扣晒分