2022-05-27 371 浏览
话说今日想食越南野,就孖老公仔去屯门市中心附近华都商场地舖小巴黎叹个下午茶,我哋叫咗一个猪颈肉捞檬,扎肉鸡丝汤檬,马拉盏炒通菜和小食扎肉一份,加2杯咸柠七,落单前,老公都问咗一下,咸柠七个汽水系咪罐装?个姐姐话系,不过我哋会倒埋落𠮶杯度出餐,咁我哋听完罐装就觉得都可以,咁就下单等食。下单之后,首先嚟当然是饮品,我哋督咗嚿咸柠檬几下,发现杯嘢点解冇汽泡⋯⋯于是试饮(已经中伏🤮),系一杯冇汽水味的咸柠檬冰水😖,咁我哋就问返下单个姐姐,点知佢支吾以对就蒙过去!!写评语只是想店舖能够重事此事,如果真的是罐庒汽水为何没有汽泡,其实店舖直接上罐庒七喜给客人,再加咸柠檬底都一样,不竟谈及利润💰,老板你也是赚到的,(两杯饮品收$56),味道跟水一般⋯⋯那好意思其它食品都到齐,味道只可以话唔系好食,亦都吾系难食,但颇多味精,食完要饮茶先得
2022-05-27