2022-08-05 369 浏览
新开去过2次, 2次都不愉快。不会再去2次我都有带BB同屋企人去食, BB未够两岁, 有供应儿童餐具, BB坐唔定系度玩筷子,有职员大声离远嗌过黎: 喂细路仔唔可以玩筷子! (无咩礼貌)跟住过黎末收左佢对筷子,职员见我面有难色,佢先话筷子污糟要攞去洗@@(藉口,"洗完"无拎番来)第二次门口攞位职员话BB要嗌多个餐当一人, BB当时坐喺BB车, 我话BB未够2岁, 佢话过90cm高度就要收钱, 我话BB未过90cm的佢唔信我, 要我BB落车企出黎行去度高果度比佢睇, 一度真系差一大截先到90cm, 有排都未过。 佢仲要死都加多句话都就黎到(讲黎无意义事实系未到差好远)。未去过间餐厅带BB系咁唔信任客人。坐低拎好哂野但个汤成15分钟先到, 追左几次先到, 因为计一小时的,我开口问佢先话补番15分钟比我。佢又无安排BB车可以摆系边,于事我摆喺上次我摆过果个角落头位, (上次都有另一台客架BB车摆一齐摆果度), 唔知系咪阻住左果d职员度门, 见到职员"泥手"推开左架车摆左系路中心, 离远望第2个职员空手夸过架车掂行掂过,都唔帮手推一推番埋去@@我就自己埋去推番免得摆系路中心好地地间高期望餐厅比
新开去过2次, 2次都不愉快。不会再去

好地地间高期望餐厅比职员s搅到我唔想再去食