2024-05-08 306 浏览
夜晚做完gym好多餐厅都截左单,见到佢仲开紧同埋有位就入左去食。嗌左个清汤牛𦟌中面,牛腱够腍,个面都唔错,觉得都几好食。因为自己钟意食牛𦟌,所以之后都返兜食左咗好几次。但系最近两次去食,嗌返一样嘅嘢,啲牛腱硬到咬唔开,咬到牙胶都攰,个汤又要劲咸,好失望。第一次以为系自己唔好彩,咁唔今日师傅整得冇咁好食,都硬食咗成碗面,只系比钱嘅时候同收钱姐姐讲左声「你地今日啲牛𦟌有啲硬㖞」。点知第二次再食啲牛𦟌都系一样咁硬,同啲姐姐讲叫佢换过啲牛比我,佢好似觉得我特登玩嘢,仲差啲要我比多碗钱。虽然最后都有帮我换左平啲嘅羊肉,但系个姐姐都系补左句「咁你下次唔好嗌牛𦟌啦」。利申最后系用左牛𦟌嘅价钱埋单。失望。应该唔会再架去啦。要试都试第二间分店。

失望。应该唔会再架去啦。要试都试第二间分店。
牛腱面清汤+鸡肉