2024-10-01 1346 浏览
与朋友小聚晚膳, 晚上去到时有惊喜, 原来是有星食店, 凸然期望增加. 叫左两面黄, 乳鸽, 班腩, 蛋白杏仁茶, 仲有其它,已忘记了. 两面黄好脆好正, 乳鸽太干. 杏仁茶系微暖. 服务态度🫣🫣. 未落单前好好, 食到中途👎👎👎👎碟有骨不会自动换, 茶壶冇水, 冇人换, 只见士应执啲冇人座嘅枱, 当时已冇乜人入座了. 下完单叫左甜品, 仍不清理我们的枱面, 坐左超过15分钟都冇人执枱, 最后见等了很久很久,追问是否漏单, 话我地啲甜品比左第二枱, 要嘅马蹄卷已卖晒. 最后要同经理反映, 佢讲番sorry 及送甜品了事. 问题是米芝莲餐厅应有一定服务态度, 点解呢种冇service 都可择星🤔🤔 (补充, 其它食物偏咸. )