2018-09-21 463 浏览
pizza hut系好坐同唔赶人ge,, 今次同friend gathering大家都想慢慢吹下水咁就去咗168 le间pizza hut。((本身自己去开银城个间)) 点知原来168个间pizza hut系比其他branch早收d😂不过都唔紧紧要la每次都都会想试下佢个期新批,, 因为好多时都唔差ge,, 不过今次个新批觉得麻麻地。个批系唔知咩黑松露批,, mmmm.... 无咩嘢黑松露味,, 应该话黑松露其实得两粒,, 而le两粒系收埋咗系个扭扭批ge其中2粒扭扭粒入面😂个staff话个menu有写清楚系得2粒黑松露😂(((p.s. 我地无投诉ga,, 我地自己吹水笑个staff撘讪话我地知))) 不过le个唔系我觉得佢个批麻麻地ge重点,, 我系觉得pizza hut以前扭扭批d cheese系绵d full d,, cheesey d,,, 今次le个批ge扭扭粒唔觉得好cheesey,, 所以有d失望""其他dish都系正正常常~ 无咩特别la~~ 比较好味ge有个南瓜藜麦汤同埋阔条面南瓜藜麦汤真系唔错,, 另外都赞一赞d staff,, 虽然人好少,, 有时要嗌人真系要等阵

其他dish都系正正常常~ 无咩特别la~~

比较好味ge有个南瓜藜麦汤同埋阔条面

南瓜藜麦汤真系唔错,,

另外都赞一赞d staff,, 虽然人好少,, 有时要嗌人真系要等阵😂但系d staff态度都好好

肠仔
南瓜藜麦汤