2018-03-08 2438 浏览
我将Mama放于收藏列已久,满有期待🙄地点都唔太方便,但都坚持要试下。不过依餐一d都唔欢欣......失望😕忌廉南瓜龙虾汤几咸,原因好简单,南瓜味一啲都冇,我有理由相信佢根本就冇落南瓜,虽然有龙虾味,但冇咗南瓜甜味去综和汤嘅味道以下嘅Lobster Fries,薯条多到山甘高,而龙虾肉就得虾钳一只,仲有d碎到细细粒嘅龙虾肉。除咗卖相差,份量来说真系极之敷衍客人😤Lobster Roll已经最正常,龙虾肉爽脆,不过酱汁比较少,面包都算松软。比较值得赞扬嘅系粗薯条,好香脆,我个人偏爱连皮一起炸嘅薯条,咬口特别好,咁嘅薯条再加冰冻嘅可乐先至会食得特别爽😊Hashtag Slider其实用三个不同馅料嘅迷你汉堡包组成,分别有chilli burger, cheese burger + lobster burger。原本因为hashtag 有一个burger有辣味,小朋友食唔到,所以我地想点Sea Slider;但只系7点晚饭时间,服务员已经同我地讲Sea Slider嘅fish filet卖晒。于是我地要求转另一味道亦好乐意加钱,佢哋坚持系唔可以转其他款式。真系好rigid亦唔体谅小朋友食唔到

忌廉南瓜龙虾汤

Lobster  fried

Lobster  Roll

真系好rigid
亦唔体谅小朋友食唔到hashtag嘅chilli,极差嘅Service😑

仲有burger嘅牛肉又干,而且”骚”味很重,真系差劲😡
Hashtag  Slider

餐厅只系用龙虾做卖点,老实讲,咁嘅价钱,比咁嘅Service ,真系俾钱俾得好唔舒服😒Remove from list!!
2018-03-04
Lobster  Roll