2022-07-07 1082 浏览
香港迪士尼探索家度假酒店里面都有几间餐厅,若果想食得方便快捷嘅就系佢嘅星航图咖啡厅,好似Food Court咁,自己买嘢食,自己揾位,我哋就分别嗌咗炸猪扒鲜茄黑松露饭同埋肉丸意大利粉,佢呢两款都系经典嘅菜式,隐阵嘛😆😆,同埋佢哋嘅款式都比较少,另外会跟一个西式汤,西式汤今日精选系蘑菇汤,我觉得麻麻哋,比较稀,有啲淡🐷炸猪扒焗饭:佢嘅猪扒都好厚好大块,炸得唔错至于焗饭粒粒分明,有鸡蛋夹杂住,焗嘅时间又啱啱好,同大牌焗猪有得挥,所以成份都唔错👍🏻👍🏻🧆肉丸意大利粉:呢份意大利粉真系失望,首先佢嘅肉丸完全唔弹,咬落好似浆糊嘅感觉,唔识点形容,酱汁真系完全食唔到系咩味,蘑菇酱汁又唔似,烧汁又唔似,总之就怪怪地,另外都有啲菠菜喺度,其实睇图个卖相都唔错,但系食落真系怪怪地🤔🤔