餐厅: 奇華茶室
资讯:

❣️奇华茶室经典怀旧风味❣️同小公主整新年糕点期间因为要等出炉所以我哋就去咗楼下一楼嘅奇华茶室边食边等💗呢度嘅装修极具怀旧特色!露台雅座已经冇晒位所以我哋坐咗室内😆一睇到个餐牌真系超级惊喜因为有市面买少见少嘅莲蓉西米焗布甸😍呢个真系超级经典!以前细细个妈咪成日带我去食💗不过大个咗之后已经好难再食返呢一个味道…因为周围都揾唔到..因为我哋大概半个钟时间所以就简简单单叫咗啲小食😋同埋饮品🌟九星连珠西多士一碟有九件!每一件西多士上面都有牛油🧈最钟意就系佢个size一啖一个啱啱好!外脆内软加埋糖浆超级好食!🐝🍎蜂蜜水果茶食完西多士加返个水果茶简直就系Perfect match!里面有士多啤梨🍓苹果🍎橙🍊等等水果超级足料!酸酸甜甜好醒神😍💗莲蓉西米焗布甸呢个真系必食推介!晶莹香糯,口感烟韧!甜而不腻😍最重要就系可以食到经典回忆!
❣️奇华茶室经典怀旧风味❣️

因为我哋大概半个钟时间所以就简简单单叫咗啲小食😋同埋饮品