2013-08-03 309 浏览
话甘快 我又泥呢间食饭== 因为今日甘岩妈妈有朋友泥食饭 但系屋企又无送 所以谂住近近地揾间餐厅食就算〜如果想食晚饭小菜既话呢 君日其实系有优惠架!就系果日既新鲜鱼加1个小菜就$96 加2个小菜就$146 加3个小菜就$196 套餐仲有例汤同白饭同油菜送!而且d鱼系日日吾同 d小菜就2星期转一次 其实甘既价钱又吾收+1真系几平 就算吾系酒楼水准都抵!我地一行4人就叫左3个小菜加条鱼。d送未泥之前就有例汤送既 自己拣中汤定西汤 我地4个都叫左西汤。我觉得个罗宋汤都吾算差 不过饮得出沟画几多水同埋面有层小小既油 但系饮落吾错 入面都有料既。黄脚立呢种鱼我好少食 食落都吾错既 吾可以话好滑 但系无腥味 算系甘拉。最好食就系薯仔牛柳粒 食落d薯仔稔稔地 d牛柳又吾靭 仲有少少黑椒味 加上有少少酱汁甘样 真系又香又好食!炸海鲜球就系虾同龙利柳 我觉得味道吾差 d虾同龙利柳都几大粒 但系略嫌多左少少粉 食落重左少少粉味 但系d香料都补番数 而且无窿到。其实我觉得几抵食 有汤有饭有𩠌仲有油菜 4个人系够食架 d饭都大过酒楼果d 仲要吾收+1 埋单就系$196 如果泥附近餐厅食晚饭大家都可以试下!

我地一行4人就叫左3个小菜加条鱼。