2024-09-13 1789 浏览
美人寿司御膳🍣一端上嚟我哋就好惊艳,摆盘超精致✨ 除咗寿司以外,仲有面豉汤、杂锦沙律同埋天妇罗,超抵食!寿司件件都好新鲜,一次仲可以食到唔同口味嘅寿司。带子寿司肥美鲜甜,仲有牛肉寿司肥而不腻,最钟意就系三文鱼鱼腐寿司!新鲜嘅三文鱼同埋薄薄嘅油豆腐皮微微甜,上面嘅料多到一口食唔晒 🤤 套餐入面仲有一小碟嘅三文鱼刺身同埋鱼籽,一点都冇腥味反而仲带住甜味,食得我好满足啊!美人框饭🍚同事就拣咗呢个框饭,摆盘都好好睇,食饭前我哋都忍唔住keep影相!牛肉味好浓郁,肥嫩嘅口感同埋煮得软硬适中嘅饭带住咸甜酱汁嘅味道,真系一口接一口食! 蟹肉三文鱼籽饭都好好食,蟹肉一点腥味都冇,配住三文鱼籽一口落去仲会喺嘴入面爆炸!真系超美味🤤 天妇罗都炸得好脆,甜虾外皮酥脆但系虾肉本身仲好嫩口🥰 食腻咗仲可以饮套餐入面嘅鸡汤,成个套餐我哋都感觉好抵食,超推荐~

美人寿司御膳🍣

美人框饭🍚